Posts tagged ‘najib’

January 21, 2013

PAS’ Logic– Jambatan Janji

apabila umno janjikan jambatan

pas kata – janji pilihanraya

tapi, apabila pas janji jambatan

read more »

Advertisements
January 10, 2013

Video : Deepak nafi dokumen bukan miliknya

once upon a time
rafizi mendakwa telah jumpa seekor makhluk bernama deepak
pmbekal karpet kpd kluarga najib, rosmah

deepak dkatakan serah diri kpd pmpinan pkr
mengaku rasuah rosmah cincin meliyon2
bersama bukti, dokumen2

 

once upon anther time,

read more »

January 8, 2013

Isu Najib Sakit : Bukti Kemelesetan Kualiti Serangan Sekongkolan Pengkangkang

sekongkolan pengkangkang nampaknya terdesak
terdesak mahu cari isu
tersedak mahu cari isu
dgn harapan isu boleh tumbang barisan

kahkahkah

malaysiakini lapor bahawa blog sarawak report laporkan
najib didakwa diserang minor stroke
kononnya oleh sebab tekanan dari spekulasi deepfuck jaikishan

kahkahkah

apa jenis spekulasikah ini?
kahkahkah

read more »

Tags: , ,
October 11, 2012

PKR cuba kaitkan najib dgn soros bukti PKR terdesak kahkahkah

muka hanjing bersama tuannya..

baca: PKR gesa Najib penjelaskan dakwaan jumpa Soros pada 2010

.

kahkahkah
belum sempat suaram nak jawab,
dah nak elak-elak
dah nak taici-taici
kahkahkah

.

najib jumpa soros?
mana bukti?
ada video? ada rakaman suara?
kahkahkah
bukti adaaaaaaaaaaaaaaaaa!
tapi dalam peti rahsia di sempadan zimbabwe
kahkahkah
rahsiaaaaaaaaaa!
takboleh tunjuk!
jgn cabar!!
kahkahkahkah
kahkahkah

read more »

Tags: , , , , ,
October 10, 2012

Lagi ancaman Malaysia Bankrup Oleh Sekongkolan Pengkangkang, Lagi dan lagi dan lagi Bila nk bankrap sebenarnya? Bosannnn..

ini dipetik drpd blog YB aljuburi. tajuknya “Malaysia menuju bankrap acuan ekonomi Najib – Nurul Izzah”

.
aku dah lost count berapa kali dah ugutan seperti ini dicanang2.
dah terlampau-lampau banyak kalinya kahkahkah.
aku pasti anda semua pun perasan
January 13, 2012

Lagi Isu Tian Chua Kecut Telur – Tarik Semula Kenyataan Terhadap Singapura Supaya abolish ISA. kahkahkah Ptuih! Pengecut Punya Apek!

“The ISA experience through these 40 years in Malaysia and Singapore,”

“is a process of the nation overcoming our own fears and phobias.”

sumber

setelah dibambu oleh netizen singapore, tian chua lagi sekali kecut telur. setelah dihubungi oleh the mole, dia di berkata,

“I am not talking about what the Singapore government should do,” 

read more »

August 20, 2011

PAS PATUT MALU BICARA SOAL ISLAM! MAT SABU WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

sebelum bukti keluar,

.

.

.

.

.

.

LEPAS BUKTI DIKELUARKAN?

.

.

what the?

.

MAT LABU SI PENIPU  WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

May 29, 2011

MIGRAIN! Aljuburi Migrain Ramai Pulak Belia di Putrajaya! kahkahkah

.

kenapa remaja begitu happy di putrajaya?

read more »

May 22, 2011

SINIS! Aljuburi Pernah Beri Projek Mega Kepada Orang Miskin di Pendalaman Sewaktu Jadi Menteri Kewangan? HAIHH Hentikanlah Persenda Suara Rakyat

aljuburi dakwa najib hanya beri kontrak kepada tauke sahaja. tak hirau orang miskin. sumber

.

blog hantu laut mendakwa aljubri hanya memperbodohkan rakyat. soalan sepatutnya ditanyakan kepada aljuburi,

adakah aljuburi semasa dia jadi menteri kewangan barikan projek besar dan bisness kepada mana-mana penduduk miskin di Cheras Baru? atau mana-mana kampung?

atau kepada mana-mana syarikat yang boleh buat kerja, bantu jana ekonomi, jana kerja-kerja untuk orang miskin dapat kerja, dan bayar tax untuk kerajaan beri lagi banyak bantuan kepada orang miskin?

read more »

May 4, 2011

GEMPAR! Aljuburi mahu jawab pendedahan konspirasi bersama ku li esok?

itu hari RPK dedahkan niat jahat aljuburi rancang konspirasi mahu sabotaj najib daripada jadi perdana menteri. konspirasi jahat ini dikatakan lagi dirancang bersama-sama ku li. padanlah baeek punya ku li backing isu video zina aljuburi. ptuih.

sebelum ni, aljuburi sangat mahu dilihat dengan imej innocent.. juga sangat sononim dengan imej mangsa konspirasi.

sepatutnya pendedahan RPK ini memberikan gambaran sebenar — the real aljuburi. aljuburi jenis orang yang sanggup membuat fitnah untuk mencapai cita-cita peribadinya.. malah pusing satu negara sebarkan fitnah itu sebagai fakta. sanggup pula berbohong kepada seluruh rakyat malaysia yang dia ada bukti.

.

read more »