Posts tagged ‘Pakatan’

January 22, 2013

PAS logics – Kalimah Allah Issue, For Members-Eye Only

in PAS level, we dont allow kalimah for kafirs

but in pakatan level, we allow kalimah for kafirs

read more »

Advertisements
January 22, 2013

Manifestos Is For Campaign, LOSERS!

sebelum pilihanraya

kami janji1, kami janji2, kami janji3, buku jingga

lepas pilihanraya,

read more »

January 16, 2013

KL112 HKR – WELCOME TO JACKASS! FUCK YEAH

read more »

January 15, 2013

HKR KL1112 – Fake Pictures, Fake Numbers, Fake People Going For GE13

Protesters on the Roof and in trees!

impossibru

sorcery is this

kahkahkah

January 12, 2013

Hanya 45 000 Peserta! Still A Long Way To Putrajaya. Too FAR

.

harapan 1 juta brader anwar bin ibrahim tak kesampaian
nafsu tinggi,
tapi power takde

kahkahkah

aku dah kata, tu sbb pakatan xnak buat kt bkt jalil
kalau tak, std kosong separuh

kahkahkah

hanya 45 ooo kata polis sini
1oo ooo kata meloyakini sini

bgaimana anwar mahu jd pm dgn hanya kekuatan 45 000 undi?

read more »

January 10, 2013

Enggan Upgrade Venue Himpunan Lebih Besar – Pembangkang Tak Yakin Turp Up Lebih 30 000

parti2 pembangkang malaysia rancang sebuah himpunan jan 12 ini
mereka yg diselubungi krisis, kontroversi,
harap himpunan akan naikkan semangat pnyokong2 hadapi PRU13
dan ia juga adlh satu2 harapan mereka

Isu Penyingkiran Hasan Ali drpd Exco S'ngor -- Laporan Biadap Meloyakini Secara Sistematik Cuba Heret Institusi Kesultanan Melayu Utk Kepentingan Politik Mereka

mereka tiada isu2 utk tarik pngundi2 atas pagar
strategi terakhir adlah agar undi penyokong sndiri tak lari pula

mereka mengharap himpunan ini mnjadi game changer
kalau mungkin ‘timbul’ kekacauan, akan ada police brutality
kalau pmimpin mereka ditahan polis, akan ada political prisoner
kalau ada permintaan yg tak dikabul, akan ada abuse of power

read more »

January 10, 2013

Rakyat Usah Terus Jd Mangsa Kena Tipu Pakatan pada PRU13

aku ingin ingatkan rakyat agar tak terus jadi mgsa pd PRU13 nnt
mngsa kpd kerakusan penipuan tnpa batasan sekongkolan pakatan

tak serikkah rakyat setiap kali ditipu guan beng,
tak serikkah rakyat setiap kali ditipu n.ajis, mahupun anwar aljuburi?
ditipu dgn pelbagai penipuan utk pastikan parti mereka menang
lantas mengorak langkah ke putrajaya

tambah pulak, najib dah pesan undi BN untuk maju, undi Pakatan tak menentu

read more »

January 15, 2012

KELIRU! Ambiga Menghalalkan Rasuah Kecil Jika Sekongkolan Pakatan Memerintah?

how convenient. jika pakatan menang PRU13, ambiga mewakili rakyat malaysia, memohon agar sekongkolan pakatan menghalalkan rasuah kecil di malaysia.

untunglah pakatan. bukan niat mereka mahu rasuah. wujud pula desakan daripada rakyat malaysia supaya rasuah.. apakan daya. kalau diikutkan hati, tak nak rasuah. kalau dah rakyat berkeras desak pakatan rasuah, siapalah diri pakatan utk menolak.

ini bukan cadangan pakatan, tapi ini cadangan daripada speaker sesi suara nurani rakyat malaysia di konvensyen pakatan di kedah. wakil rakyat malaysia ini mahu rasuah dibolehkan ialah ambiga. orang sama yang mahu pilihanraya yg bersih.

read more »

September 4, 2011

PAKATAN LAWYERS, THE VULTURES OF POLITICS — Cubaan Tak Bertanggungjawab Ambil Kesempatan Ke Atas Nasib Malang Keluarga Mangsa Allahyarham Noramfaizul

kematian jurugambar BERNAMA iaitu Allahyarham noramfaizul adalah satu tragedi. arwah mati akibat terkena tembakan semasa mengikuti misi kemanusiaan kelab putra 1Malaysia (KP1M) ke somalia. dikala keluarga dan sahabat handai meratapi pemergian arwah, sekongkolan pakatan pengkangkang tampil mahu mengaut keuntungan.

vulture 1 : latheefa koyak

seperti vultures menantikan peluang untuk terhidang buatnya. tak sampai 24jam jenazah Allahyarham tiba di malaysia, sekongkolan pakatan telah mengatur strategi.

.

sumber – utaranews

read more »

September 3, 2011

DAP Harus Kemuka Pendirian Isu Komunis! Adakah Komunis Pejuang Kemerdekaan atau Penjajah?

mat labu risau dirinya dikaitkan dengan faktor menjatuhkan populariti sekongkolan pengkangkang. menyedari pattern ini, karpal menjadi orang pertama kasi bambu sama mat labu, sini  sini sini

tetapi kita akan dapat baca mat labu akan cuba pertahankan dirinya. aku nak terberak baca kenyataan mat labu,

pemimpin Umno dilihat merasa gusar dan panik apabila sejarah perjuangan kemerdekaan mulai diketahui rakyat khususnya generasi muda

mi

read more »