Posts tagged ‘penang’

January 22, 2013

Kapal Sink – Dont Rock The Boat, Bitches

over majlis syura call on kalimah issue

karpal told majlis syura, to toe the line with pakatan

BAMMMMMMMM!

read more »

January 9, 2013

NST Lapor Penang Akan Bankrup? kahkahkah DAP Cant Even Handle A Spreadsheet, What Else to Expect?

hari ini NST tampil dgn berita kurang ajar
NST hari ini buatkan guan beng jatuh kemaluan
NST hari ini berani dan menunjukkan telur!

kahkahkah

masalah kewangan ini mngkin berpunca drpd kebodohan yg tak terkawal dan kemelesetan otak2 di tngkat 28 komtar
salah urus dan salah guna kuasa hanyalah kata2 berlapik koran2 mainstream

read more »

January 11, 2012

Guan Egg Ugut 2019 Malaysia Bankrap Jika Dibawah BN. kahkahkah Bodoh Punya Apek

memetik artikel di roketkini

Malaysia di bawah UMNO-BN akan bankrap menjelang 2019?

Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng berkata, berdasarkan prestasi dan pengurusan kewangan negeri-negeri Pakatan Rakyat, adalah jelas keperluan menukar kerajaan dalam pilihan raya umum ke-13 dapat menyelamatkan Malaysia dari menjadi muflis.

Beliau yang juga Ahli Parlimen Bagan berkata demikian mengulas kenyataan felo Institut Penyelidikan Ekonomi Malaysia (MIER) Mohd Ariff Abdul Kareem yang menyatakan bahawa kadar pinjaman negara adalah jauh lebih tinggi daripada kadar pertumbuhan ekonomi.

read more »

December 27, 2011

GEMPAR! Paderi DAP akan haramkan yoga di Penang, Kelantan, Kedah dan Selangor?

yoga is a devils’s work.

it leads you to hinduism.

– vatican chief exorcist

petik dr rocky, anaksihamid

.

kahkahkah

siapa2 xmau condem this statement?

dap priests xnk komenkah?

kahkahkahnow its too snsitifkah?

 

. test.

July 24, 2011

RAZALI — Ditahan Gaji Tiga Bulan, Dibuang Kerja, DIUGUT Bunuh, DIANCAM Saman… TEOH BENG HOCK — Bunuh Diri Akibat Tekanan Perasaan Fikirkan ANCAMAN, UGUTAN DAP

inilah penangan DAP. jangan cari pasal dengan taiko! ini taiko banyak besar!

lu ada maklumat tentang DAP? lu lari, lu mati!

di penang, razali abdul rahman, memiliki maklumat tentang majlis kesyukuran tertutup paderi-paderi anjuran DAP penang. DAP yang panas bontot kantoi dengan konspirasi projek negara kafir mereka, counter serangan utusan dengan mengandaikan utusan tidak memiliki bukti atas dakwaan mereka.

read more »

July 24, 2011

Nasib Ahli Minoriti Melayu Dalam DAP. Ditahan Gaji 3 Bulan, Dipecat, Diugut Bunuh!

siapa razali? sini

.

pisau melaporkan yang, razali dah diberhentikan kerja. majikannya juga dilaporkan punyai kaitan dengan DAP. dah jatuh ditimpa tangga, sebelum diberhentikan kerja, gaji razali ditahan, tidak diberikan. ianya berjumlah tiga bulan gaji.

tak cukup dengan itu, ada pula ugutan bunuh yang dipercayai oleh geng-geng DAP jugak. takkan geng harun din pulak nak ugut bunuh. kacau jugak tu.

itu yang kita nampak, kemungkinan wujud cubaan menghantar santau atau mambang tanah kepada razali tidak pula dikesan. bukan apa.. geng-geng perut ijau ni memang hati busuk.

read more »

May 22, 2011

Isu Kebebasan Media — Freedom for Speech and Media For All, but As Long As Tak Kutuk DAP, PKR, PAS kahkahkah WHAT THE cirit birit is this?

selangor luluskan akta kebebasan maklumat. sumber

enakmen ini bertujuan untuk “mempertingkatkan penzahiran maklumat bagi kepentingan awam, untuk memberi peluang kepada setiap individu untuk akses kepada maklumat yang dibuat setiap jabatan Kerajaan Negeri.”

kata eli wong, 39, wanita berbulu ketiak serabut dan penggemar menyimpan bulu bawah, adun bukit lanjan dan juga exco tourism, consumer affairs and the environment kerajaan selangor.

read more »

May 19, 2011

Aljuburi, PR Terus Persenda Suara Rakyat. Pakatan Pengkangkang Merisikokan Sokongan 2-3 Kerat Penyokong Mereka

pakatan rakyat pimpinan anwar aljuburi tidak perlu tunggu hingga menakluki putrajaya untuk merampas tanah rakyat. mereka dah mula praktiskan kuasa merampas tanah rakyat dan memusnahkan rumah, tempat tinggal rakyat.

ini jelas perbuatan mempersendakan rakyat apabila mereka kononnya melabelkan diri mereka sebagai pejuang rakyat, apabila mereka sendiri yang menindas dan berlaku zalim terhadap rakyat.

.

ladang rakyat, kelantan

read more »

May 15, 2011

Eng got no EGG! DAP Penang Sabotaj UTUSAN, Kebebasan Media!

freedom of press? freedom of media? kebebasan bersuara? accountability? kahkahkahkah

.

typical pengkangkangness!

.

just another lie dan con-job from DAP and fellow pengkangkangs

.

kahkahkah Baru 2 minggu lepas dia cakap soal kebebasan media dalam accountibility kerajaan!

.

minsider may 03, 2011 menipu bersepah-sepah! kahkahkah

read more »

May 11, 2011

jeff ooi: “im not christian but im offended on behalf of them” kahkahkah

repost article asal unspinners sini

.

menurut blog itu, apek bukanlah seorang kristian pun. maka timbul soalan yang kenapa jeff pulak yang kecoh-kecoh demand apology untuk para penganut kristian? kahkahkah dia pulak tolong sensitif bagi pihak orang lain kahkahkah ini betul-betul feeling!

read more »