Posts tagged ‘polis’

January 10, 2013

Enggan Upgrade Venue Himpunan Lebih Besar – Pembangkang Tak Yakin Turp Up Lebih 30 000

parti2 pembangkang malaysia rancang sebuah himpunan jan 12 ini
mereka yg diselubungi krisis, kontroversi,
harap himpunan akan naikkan semangat pnyokong2 hadapi PRU13
dan ia juga adlh satu2 harapan mereka

Isu Penyingkiran Hasan Ali drpd Exco S'ngor -- Laporan Biadap Meloyakini Secara Sistematik Cuba Heret Institusi Kesultanan Melayu Utk Kepentingan Politik Mereka

mereka tiada isu2 utk tarik pngundi2 atas pagar
strategi terakhir adlah agar undi penyokong sndiri tak lari pula

mereka mengharap himpunan ini mnjadi game changer
kalau mungkin ‘timbul’ kekacauan, akan ada police brutality
kalau pmimpin mereka ditahan polis, akan ada political prisoner
kalau ada permintaan yg tak dikabul, akan ada abuse of power

read more »

September 3, 2011

DAP Harus Kemuka Pendirian Isu Komunis! Adakah Komunis Pejuang Kemerdekaan atau Penjajah?

mat labu risau dirinya dikaitkan dengan faktor menjatuhkan populariti sekongkolan pengkangkang. menyedari pattern ini, karpal menjadi orang pertama kasi bambu sama mat labu, sini  sini sini

tetapi kita akan dapat baca mat labu akan cuba pertahankan dirinya. aku nak terberak baca kenyataan mat labu,

pemimpin Umno dilihat merasa gusar dan panik apabila sejarah perjuangan kemerdekaan mulai diketahui rakyat khususnya generasi muda

mi

read more »

August 20, 2011

PAS PATUT MALU BICARA SOAL ISLAM! MAT SABU WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

sebelum bukti keluar,

.

.

.

.

.

.

LEPAS BUKTI DIKELUARKAN?

.

.

what the?

.

MAT LABU SI PENIPU  WAJIB MALU BICARA SOAL ISLAM!

July 24, 2011

Nasib Ahli Minoriti Melayu Dalam DAP. Ditahan Gaji 3 Bulan, Dipecat, Diugut Bunuh!

siapa razali? sini

.

pisau melaporkan yang, razali dah diberhentikan kerja. majikannya juga dilaporkan punyai kaitan dengan DAP. dah jatuh ditimpa tangga, sebelum diberhentikan kerja, gaji razali ditahan, tidak diberikan. ianya berjumlah tiga bulan gaji.

tak cukup dengan itu, ada pula ugutan bunuh yang dipercayai oleh geng-geng DAP jugak. takkan geng harun din pulak nak ugut bunuh. kacau jugak tu.

itu yang kita nampak, kemungkinan wujud cubaan menghantar santau atau mambang tanah kepada razali tidak pula dikesan. bukan apa.. geng-geng perut ijau ni memang hati busuk.

read more »

July 23, 2011

SEBELUM VIDEO — ‘Pajero Langgar Saya’, ‘Polis dah macam gangster’ …. LEPAS VIDEO — ‘Polis bohong, saya dirempuh Proton Waja, bukan Pajero’

kahkahkah kahkahkah

keris mat labu yang makan tuan

kahkahkah kahkahkah

mat labu nampak keliru dalam hujah pertahankan dakwaan dirinya. kahkahkah

11 Julai, mat kata pajero kasi hantam sama mat. tapi lepas video sudah keluar, mat kata waja kasi hantam sama mat. keadilandaily

.

read more »

July 22, 2011

AWAS! Keganasan Mat Sabu Terhadap Polis!

“saya dimaklumkan oleh mat sabu mengenai cara mengejutkan beliau ditahan. Beliau membonceng motosikal ketika menuju ke masjid negara kira-kira 12.30 tengah hari apabila sebuah kereta polis mengesan beliau dan dengan sengaja melanggar motosikal untuk menahan beliau.

“motosikal itu jatuh. Lutut kanan beliau cedera teruk. Meskipun tidak patah, tetapi tidak boleh berjalan. (Malah) tidak boleh berdiri tanpa sokongan,” — kata ahli parlimen subang, r sivarasa

.

read more »

July 10, 2011

Aljuburi Kena Serangan Gas Pemedih Mata Berteknologi Decepticons.. Gas Menyerang Sistem Saraf Mata Tapi Tengkok Yang Terkehel! kahkahkah

Anwar Ibrahim, the opposition leader, said he had sustained a “minor injury” when his group was hit by tear gas.

“We were attacked from both corners but what was horrifying is that the police shot directly at the protesters, some of them clearly aimed at me personally, so my security assistants had to cover me and one was badly injured because the canister was shot direct, he is badly injured,” Anwar told the Associated Press news agency.

aljuburi bercakap di PJ pada July 10 2011

kahkahkah kahkahkah  kata kena gas pemedih mata! tapi tengkok yang terkehel? whtf? kahkahkah ini gas pemedih mata luar tabii! kahkahkaah

ini tak lain mesti gas pemedih mata tu sangat canggih hingga menyerang sarah tengkok sampai terkehel kahkahkah ini teknologi PDRM beli mahal ni kahkahkah  beli dengan megatron. teknologi decepticons  kahkahkah

read more »

July 10, 2011

HARAMJAD! Gambar, Video PDRM belasah Pendemo Dipetik Daripada Media Asing Untuk Jatuhkan Imej PDRM. Tengok dan Nilai Sendiri

foto-foto tahanan peserta demo bersih 2.0 di pulapol.

read more »

May 17, 2011

GEMPAR! Penyokong Aljuburi di Mahkamah Dibayar RM50 Untuk Buat Kecoh? kahkahkah Kononnya Masih Ada Sokongan?

sumber: gap, klpos, blog2politik, dukeofumno

.

lebih kurang 200 penyokong aljuburi berada di persekitaran mahkamah pagi semalam. keberadaan mereka ini mencemarkan imej institusi kehakiman negara. perlakuan aksi zoo mereka telah menjatuhkan imej intelektual warga negara malaysia.

adakah jumlah 200 orang ini mempamerkan peribadi 28 juta rakyat malaysia yang lain? bagaimanapun aljuburi hanya boleh berpuas hati dengan jumlah ini, walaupun diharapnya 10 000 macam jumlah crowd pada kes sodomi I. penyokong dah lari, sahabat dah lari, lawyer dah lari.

.
yang tinggal hanyalah penyokong berbayar RM50 untuk bersorak. hamba-hamba rasuah ini dikatakan tak ada kerja. tak ada pendidikan. yang ada cuma RM50, upah jerit. dalam al-quran disebut ‘keldai’. sumber kita tak tahu budaya bayar-bayar penyokong ni. disebabkan aljuburi yang suggest. mungkin itulah harga yang dibayarnya kepada keldai-keldai ini.

read more »

May 14, 2011

Anak Saya Diugut Akan Diculik.. Jadi Sokonglah Ayah Saya Untuk Selamatkan Anak Saya!

kahkahkah ini tektik terdesak!

.

tektik memfitnah cubaan bunuh terhadap aljuburi hanya bertahan sehari. fitnah tak hot! kahkahkah rakyat ternyata tak percaya. kahkahkah rakyat mahu lebih bukti berbanding hanya gambar rim pecah kahkahkah tuduhan hebat. bukti yillek. apa sudah jadi bos?

kali ini izzah pulak tampil dengan ancaman baru terhadap PKR royal family ini. dan meminta rakyat-rakyat kerajaan mata satu supaya terus menyokong aljuburi the sex machine.

read more »