Archive for January, 2011

January 31, 2011

KECOH! mesir bangkit! bangkit menentang politik anak beranak! apedaa mesir kecoh-kecoh, kt penang bukan ada satu, tapi 3 family! kahkahkah

orang muda bangun menentang politik anak beranak!

media orang putih melaporkan yang pemberontakan rakyat mesir berpunca daripada ketidak kepuasan hati rakyat mesir dengan politik kotor pemimpin mereka — hosni mubarak. hosni mahu melantik anak emasnya menggantikannya! aik? tapi kenapa cerita ni macam kenal.. kahkahkah

apedaa kecoh-kecoh budak-budak mesir ni.. itu satu family. kat penang gwa bagi tiga family! kahkahkah alang-alang nak bunuh mubarak, sekalikan la dengan lim guang eng! kahkahkah kira sekali angkatla kahkahkah gwa bagi diskaun kahkahkah kalau hosni baru nak lantik.. ini dah siap naik ketua menteri pun kahkahkah gobind singh relek je? kahkahkah

si appaa karpal pon nak letak anak emasnya. emaska? anak petrolnya .. kahkahkah petrol pun emas juga! kahkahkah emas hitam maakahkahkah tapi tak brapa nak lepas.. apa mau bikin. karpal mau roger orang mesir kasi hantam sama kit siang ka? kahkahkah i kasi u topup u punya handpfone la.. kahkahkah

 

SURAT TERBUKA KEPADA KARPAL

dear appaa karpal, kalau lu mau roger sama mesir punya orang haa.. i kasi u celcom toptup kahkahkah sebelum ke pulau, lu suroh diorang singgah cerok tokkun. sana ada satu lagi family. kahkahkah itu lagi haramjadah punya family kahkahkah itu bukan takat anak beranak kahkahkah anak bini pon ada satu kali angkat dalam juga tarok kahkahkah

lepas tu baru lu kasi hantam sama guang eng! kahkahkahakh baru la lu punya anak petrol boleh naik penang punya kerusi kahkahkah lepas tu ada lagi satu DAP royal family maa.. ini banyak garang punya  family  kahkahkah ini pon lu kena kasi hantam kahkahkah itu bukit jelutong punya family kahkahakah

 

GAJAH DITENGAH DUNIA NAMPAK, ITU BAGUS! BABI DI PENANG TARAK NAMPAK KAA, MACHAA?? ITU BODOH MELANTUN-LANTUN!

bodoh punya pakatan! seronok dengan mesir punya revolution yang jauh tengah dunia. tak sedar, diorang sendiri yang mengamalkan politik kotor haramjadah itu. pagi tadi mat sabu buat demo mesra dihadapan kedutaan mesir! kahkahkaha dungu bahlol wal bodo piang!

kalau betul family tu memang tokoh pemimpim tak kesah.. cumanya tunggu la si appa turun.. baru la si anak kasi naik pelan-pelan. aparaa bodoh!

dibawah ialah gambar dari malaysiakini’s “opposition parties, NGOs protest Mubarak regime”, sini.

takdak punca punya protest

this is good kahkahkah dungu good kahkahkah sapa-sapa sila pi tampar kepala sekoq-sekoq bagi berderai buang kahkahkah paihtu suroh pi pejabat ketua menteri penang, protest sana pulak kahkahkah THE LIM REGIME!kahkahkah SINGH REGIME xde? kahkahkah xde.. sbb crisis identiti, xtau south india ka north ka apa bala taktau kahkahkahkahkompas hilang atas kapal kahakakakah orang suroh baca interlock tanak kahkakahkah

 

ANTI-ZIONIST YANG SEBENARNYA

media arab melaporkan yang kemarahan rakyat bukan sahaja berkenaan politik anak beranak, tetapi juga sokongan mereka terhadap isreal. kita masih ingat bantuan dari malaysia ke gaza mendapat tentangan dari kerajaan mesir untuk melalui jalan darat ke gaza. kerajaan mesir begitu bersungguh mahu menyusahkan rombongan kita dengan pelbagai surat dan dokumen dan yuran yang mahal.

kalau google search “hosni mubarak zionist”.. bercambah-cambah article kluar. bacalah wahai sahabat sekalian. kalau anda google “anwar zionist” pon sama.. banyak jugak si haramjadah ni punya link dengan zionist.

kita pon patot bantah anwar begitu baik dengan isreal, yahudi, zionist, neocons dan sebagainya. harap-harap aidc, click sini, dapat info/bukti baru tentang hubungan anwar zionist laknatullah.

 

Advertisements
January 31, 2011

KECOH! mesir bergolak! pelajar dirogol, balai polis,bank dipecah. ANWAR BERAHI dilihat berkeliaran meliwat pelajar jambu! PARAH!

kita menggesa kerajaan segera search and rescue pelajar kita disana.

huruhara hampir disemua tempat. kita kesal dengan kejadian rogol-merogol, pukul-memukul, rompak merompak.. kalau nak bunuh,
bunuh mubarak bersama anaknya sudah.

ini bukti manusia harus hidup dalam aturan.

 

anwar ibrahim diingatkan jangan berkelakuan terkutuk dikhalayak ramai. dikala orang tidak memantau perbuatan tekutuknya. jangan dok tunjuk perangai sangat. malu kat orang.

 

January 31, 2011

MESTI BACA! strategi pakatan di tenang – sms notis penangguhan, penundaan palsu.. siapa yang untung? mari kita kaji

barisan supremacy!

pagi tadi ada ura-ura pilihanraya kecil di tunda disebabkan hujan, maka pengundi tak perlu keluar mengundi. tetapi tengah hari pengerusi spr masuk tv, mengatakan itu semua berita palsu.. takde tunda-tunda. lepas tu pulak keluar pulak sms kepada penduduk tenang berbunyi,

“Oleh kerana hujan terlalu lebat maka SPR akan memberi tambahan masa mengundi sehingga 07.00”

apakah ini semua? cuba fikirkan siapa akan untung jika penduduk tak keluar mengundi?

PR dah tau dorang akan kalah. lepas meeting pimpinan tinggi, mereka putuskan pas pertandingkan calon cikai mereka. misi pilihanraya kecil ini hanyalah untuk  mengurangkan majoriti undi BN sahaja.

maka beberapa pimpinan PR mengatakan usaha mereka mengurangkan majoriti undi. itu sebablah hanya barisan yang berkata-kata prk tenang ini kayu pengukur kepada pru13. tidak pakatan. malaysiakini sampai sekarang pun tak mengaku tenang sebagai kayu ukur sebenar, sini.

taktik mereka .. setelah memilih misi… contohnya, di tenang mereka mahu mengurangkan majoriti undi dengan cara menghalang pengundi keluar mengundi.

setelah memilih misi, mereka akan mencari “alibi”. maka normala disuruh mengatakan di malaysiakini, disini — yang pada pendapat mala, pas ada  peluang untuk menang jika orang keluar mengundi lebih dari 75%. dengan itu, dia akan dapat menolak apa-apa pertuduhan untuk melibatkan mereka dengan gerak kerja untuk mengelakkan pengundi dari keluar mengundi nanti.

pelan kasar pada hari mengundi, mereka mahu berdemo kononnya ada pengundi hantu di sebelah pagi. malam sebelumnya telah dihebahkan. mereka mahu buat kacau, takutkan orang untuk keluar mengundi di awal pagi.

bersama dengan itu, khabar angin akan disebarkan dikalangan pengundi pula memujuk mereka keluar lewat dengan rasionalkan demo reda pada petang hari.

tujuan mereka mahu melewatkan pengundi sehingga lewat petang kerana petang dijangka akan hujan. dan apabila petang tiba.. barulah mereka sebarkan sms notis  palsu  mengenai  penundaan pilihanraya dan penambahan masa mengundi.

apa yang terjadi ialah, tiba-tiba pagi dah hujan, mereka terus skip ke step “notis tunda palsu”. maka tengah hari time hujan lebat, terus ada tajuk berita, click sini, harakah “PAS gesa spr tangguh pengundian”, ini  untuk mempengaruhi pengundi, dalam masa yang sama meyakinkan lagi sms tunda palsu itu.

manakala sms memberi tambahan masa palsu, pula bertujuan mempengaruhi pengundi untuk pergi mengundi diluar masa yang di tetapkan.

pengundi yang menyangka mereka boleh mengundi sampai pukol 7, akan melengahkan untuk pergi undi atas sangkaan hujan mungkin reda petang nanti. tetapi sebenarnya tepat pukol lima undi akan ditutop.

maka akan terjadilah para pengundi yang tidak mengundi pada hari dan masa yang ditetapkan.. kerana menyangka pilihanraya ditunda ataupun penambahan masa mengundi sampai pukol 7..

ini semua untuk elakkan penduduk keluar mengundi kerana, majoriti pengundi adalah pengundi BN, dan kalau pengundi tak keluar, maka undi bn akan berkurangan.

teknik ini jelas telah  lama digunakan oleh anwar bersama pakatan. anwar menuduh barisan ada pertalian dengan yahudi, padahal dia sendiri yang menerima dana daripada pelbagai pertubuhan yahudi jerman,arab dan amerika. anwar tudoh barisan mahu membeli wakil rakyat mereka, padahal pakatan yang mahu membeli sejumlah wakil rakyat barisan semasa perancangan “september 16”. sebelum dia tunda-menunda kes sedomy II, dia tuduh pendakwa cuba melambatkan perbicaraan dengan tak mahu kemukakan nota teknikal perubatan, dan tolak macam-macam permintaannya.

January 30, 2011

anwar betul! tenang lambang gelombang angin perubahan rakyat! rakyat bosan dengan kebrobrokan pakatan! kahkahkahkah PRU-13 PAKATAN KITA KASI BUNGKUSS!!

what the kejadah is this? im depressed, i need mc. celako!

Keputusan rasmi menunjukkan BN mendapat 6,699 undi manakala PAS mendapat 2,992 undi.

calon BN, Mohd Azahar Ibrahim menang dengan majoriti 3,707 undi – meningkat 1berbanding majoriti 2,492 undi pada 2008.

BN telah memenangi Bandar Labis Timor (63.4% undi Cina), Labis (58.3% undi Cina) dan Tenang Station (54% undi Cina). Sementara PAS menang di Labis Bandar Tengah (95.7 % undi Cina).

 

LAGI TAJUK KERAS PERUT

maarof tension.. esok mc lagi! kahkahkah  sini
mala rasa seperti dipergunakan.. habis madu sepah dibuang  sini
allah bersama orang yang benar..  sini
majoriti bertambah tanda sokongan kepada barisan bertambah .. sini

 

“TOLAK PAS, SELAMATKAN ISLAM”

January 30, 2011

para pengundi.. mari kita kenang malaysia.. selepas merdeka dan nep,.. selepas tun razak dan mahathir,.. selepas hanya satu generasi..

50 tahun sejak merdeka, tidak banyak negara yang boleh mendabik dada mengatakan pencapaian mereka sama seperti malaysia. jarang pula yang melepasi benchmark pencapaian malaysia.

rakyat dikala awal merdeka hanya bekerja sebagai petani, dan nelayan. selepas dasar membina modal insan yang banyak memberi biasiswa untuk rakyat belajar ke luar negara dan membina universiti dan institusi pengajian tinggi tempatan..

maka wujudlah generasi pertama professional negara.akibatnya.. kita mempunyai arkitek, doktor, engineer sendiri. mereka ini, ada yang sekarang orang kuat kerajaan, ada yang menjadi orang kuat pembangkang.. ada yang tak berpendirian yang dah lupa orang yang menaja mereka belajar dahulu.

dengan banyak cacat-cela dan kekurangan maka lahirlah graduate dari institusi tempatan yang dengan segulung ijazah boleh memegang jawatan bergaji eksekutif. mungkin banyak pihak mempertikaikan kualiti pelajar dengan lambakkan universiti-universiti sekarang. kita mempunyai universiti paling banyak mengikut ratio bilangan penduduk dengan bilangan universiti.

ramai bertanya.. kualitikah anak muda lepasan universiti tempatan? mampukah mereka menanggung bebanan kerja yang mencabar kalau tidak mempunyai keluar dari universiti oran putih yang berusia ratusan tahun? ahh.. apa dipedulikan kata orang! anak kita! lagipun, apa lagi yang kita boleh buat? kita tidak mencipta teknologi enjin, perubatan, it, untuk dibanggakan. teknologi perlombongan yang ada pon.. orang putih yang punya.

walau tak dibuat negara orang, walau dikecam orang sendiri, kita bina universiti dan institusi pengajian tinggi, bertungkus-lumus mereka hingga berlambak-lambat macam sekarang. ini adalah membesarkan lagi peluang anak-anak muda lepasan SPM untuk berusaha memperoleh sijil masing-masing. kita melawan arus. ini kerana kerajaan faham yang kualiti atau tidak, dengan berbekalkan sijil, diploma, ijazah sahaja yang melayakkan golongan muda memegang apa-apa jawatan.

kita kenang kembali asal kita di kala baru merdeka, nelayan dan petani. adakah anak-anak mereka ini akan diberikan kerja tanpa sebarang sijil pengajian tinggi? hanya pemimpin Barisan yang mempunyai kelancangan perbuatan dan pemikiran untuk membina masa depan negara kita.

dasar kita.. tidak tunduk kepada amerika. itu yang diajar oleh mahathir. buy british last, look to the east katanya. diajar kita untuk percaya dengan kemampuan diri sendiri. malaysia boleh! itu kata mahathir supaya kita ingat sampai mati. pergi mampus orang putih! pergi mampus orang yahudi! itu yang diajar mahathir!

mahathir.. tak pernah kulihat pemimpin besar yang menitiskan air mata.. dikala menceritakan masalah bangsa.. mengenang bangsa yang belum sadar.. mengenang kudrat yang terbatas.. kiniku faham.. terima kasih tun. terima kasih wahai pejuang bangsa.. terima kasih ayahanda.

marilah kita sama-sama membangunkan negara malaysia yang tercinta dengan barisan nasional. kalau ada ketidakpuasan hati, baikilah dari dalam parti. ini parti kita, ini parti rakyat malaysia. hidup barisan! hidup malaysia!

 

“DAHULU, KINI, SELAMANYA”

January 29, 2011

PRU12 PAS manis mulut, lembut lidah menabur janji! SEKARANG angkuh, kurang ajar, menghina peniaga-peniaga kecil dan melayan mereka seperti peminta sedekah! HARAMJADAHAPAKAHINI!!??

cover vcd yang diedarkan oleh PAS, yang memuatkan penjelasan nik amar versi kerajaan negeri

RINGKASAN CERITA

peniaga-peniaga kecil di bazar mpkb, dan arked uda tidak sama sekali mahu meminta-minta atau menimbulkan masalah. perkara ini timbul apabila kerajaan negeri menabur janji untuk memperbesarkan lot kedai sewaktu berkempen untuk PRU12. sehubungan dengan itu MOU pon ditandatangani oleh kedua-dua pihak 2 hari sebelum PRU12.

akan tetapi, macam-macam masalah timbul — selepas pejabat menteri besar kelantan (pmbk) melantik sensa timur menjadi pemaju, seperti masalah perubahan saiz kedai, perubahan harga kedai, usul membesarkan lot kedai semula, usul pengambilalihan tanah uda holdings, perubahan kedudukan tingkat peniaga dan lain-lain.

setelah begitu banyak masalah yang timbul dan kelihatan tersepit dengan masalah mismanagement yang terhasil akibat buatan sendiri, pihak kerajaan negeri tiba-tiba menyalahkan kumpulan peniaga-peniaga kecil ini.

kemuncaknya pada 28 Januari 2011 bila dato’ nik mohd amar, timbalan pesuruhjaya III PAS kelantan, pada pertemuan dengan peniaga-peniaga kecil tersebut yang bertempat di medan ilmu jalan dato’ pati, bertindak angkuh, kurang ajar, menghina para peniaga, malah dilihat tiada minat nak menjernihkah keadaan. dia memburukkan lagi keadaan dengan menyalahkan para peniaga dan melayan mereka seolah-olah mereka ini meminta-minta sedekah.

“..peniaga kecil kena fikir dengan otak soal harga, jangan fikir dengan kepala lutut,..

..seperti biawak pasir,..

..kalau kerajaan Negeri buat pekak badak, apa akan jadi dengan peniaga arked uda jika dihalau oleh uda holding?..” – Dato’ Nik Mohd Amar

inilah sifat kurang ajar pemimpin PAS. setelah cerita-cerita tentang masalah projek ini tersebar luas di kota bharu dan di internet, dan setelah tersepit dengan masalah buatan sendiri, kerajaan negeri mengambil langkah melepaskan diri sendiri. mereka menyalahkan pihak peniaga dengan menuduh dengan pelbagai tuduhan. orang-orang awam yang mendengar cerita ini sekadar cerita atas cerita pasti juga menyalahkan peniaga jika mendengar penjelas vcd nik amar.

baca lanjut bersama kenyataan akhbar persatuan peniaga di sini

 

“TOLAK PAS, TOLAK PENINDASAN, TOLAK PENYALAHGUNAAN KUASA”


January 29, 2011

N.ajis jahilkan orang tenang… orang-orang tenang dgn sepantas kilat terus kata-balas khisos, “N.ajis jahil dan tak tahu berdakwah, dungu dan haramjadah..” kahkahkah

 

tg N.ajis menyifatkan mereka yang tidak mengundi PAS sebagai jahiliah. dun tenang dahulu dimenangi calon BN. maka majoriti tenang, mengundi BN. jadi dalam masa yang sama, tg N.ajis telah menyifatkan penduduk dun tenang sebagai jahiliah.

“kenyataan N.ajis memperbodoh-bodohkan kita hanya kerana kita tak menyokong PAS” kata muhyiddin. – bernama

kononnya ada pakcik yang terbaca kenyataan bernama itu, dengan sepantas kilat terus kutok N.ajis jahil dan tak tahu berdakwah dan juga haramjadah. kita hairan dengan cara nik najis berdakwah. kita pun tak pasti samada dia berdakwah atau berkempen. kalau berkempen itu macam, memang bengong wal bodo piang. tapi takkan berdakwah pulak… kalau asyik maki sana, carut sini, caci sini, membodohkan orang sana, sini. yang pandainya dia. macam jurujual skim cepat kaya pulak. haishh..

apa sudah jadi dengan politik PAS? berkempen jahilkan orang kalau tak undi orang-orang dia. dia tak boleh menjahilkan orang tanpa memikirkan orang akan menjahilkan dia semula dengan kadaran pantas sepantas kilat. dia ingat dia jahilkan orang, dia dapat undi? dapat maki ada la.

semua orang sudah pandai berfikir sendiri.. pandai menilai.. kalau mulut maki sana, mencarut sini, membodohkan orang sana, sini.. haishh islam apa yang dibawanya.. haishhh dah tua-tua nak mampos pon buruk perangai.. nanti dah mampos takot tak sempat nak mintak maap dengan orang.

tajuk akhlak ada berlajar ka sheh? kita harap nik najis belajar kempen cara baru, kawa’id baru. kita pun kesian kepada PAS kalau-kalau kalah teruk. kahkahkah kita bukannya nak bangga.. tapi tolongla jadi pembangkang yang cerdik kahkahakah malu la sikit orang luar tengok kahkahkah bodoh tu jangan ditunjuk sangat kahkahkah..
“TOLAK PAS, SELAMATKAN ISLAM”

January 29, 2011

TAHNIAH! kepada blogger mesra kerajaan yang menggempur tenang! ISU ANDA SANGAT BEST! KAHKAHKAH RESPECT!! Esok confirm Barisan Menang!!

 

kelmarin merupakan hari yang paling sedap blogging. kahkahkah.. isu mantaps, berair kahkahkah.. pendedahan para blogger yang berada di tempat kejadian yang berjaya mengorek isu-isu killer sangat mengharukan penyokong barisan dan menggarukepalakan pihak pakatan kahkahkah..

kelmarin pasal MC, dan mlmnya pasal slip SPM. isu MC diumpamakan seperti telah menembak tepat seekor babi, dan berjaya menjatuhkan babi tersebut kahkahkah.. tapi terkodek-kodek cuba menyelamatkan diri dari keadaan yang runcing. isu SPM adalah killer shotnya kahkahkah.. maka mamposlah harapan babi itu.. kahkahkah nak dikesiankan.. tak boleh, sebab babi ni haramjadah! kahkahkah maka eloklah ditumbangkan dan dibiar mampos virus-virus dan bakteria-bakteria yang dibawanya.

pembacaan isu-isu ini oleh pihak pembangkang ada banyak jenis bunyi .. ada yang bunyi marah adalah seperti “pendedahan sijil sakit tidak beretika”, ada yang bunyi pasrah “slim chance for pas in tenang” dan ada juga yang tak bunyi lansung. buat-buat sembang isu lain kahkahkah macam P Ramlee dahh.. ajis baca bunyi lain, sudin baca bunyi lain, ramli baca lansung tak bunyi. kahkahkah..

blogging tanpa berpeluh lalalala… hahahhaha.. lagi sekali RESPECT!! last thing to do.. kibarkan benderamu.. tebarkan lautan biru..

lagi gempuran last minit disinisini sini dan sini

 

 

“DULU, KNI, SELAMANYA”

January 29, 2011

ISU pembekuan kenaikan kadar tol – Azmin depress, murung.. sekali macam mangsa liwat daaa.. kahkahkah


nota: gambar bukan azmin, tetapi azwan ali. harap maaf. masalah teknikal. malaysiakini di sini,

TAHNIAH kerajaan BN kerana mengurangkan beban rakyat. ini menunjukkan kerajaan memahami masalah dan tahap kesungguhan yang tinggi, bersedia menangani masalah rakyat. pembekuan kadar tol di lebuh raya kl-karak dan lebuhraya pantai timur, dijangka berkuatkuasa setelah urusan dokumentasi pada mei ini.

azmin yang juga ahli parlimen Gombak berkata,

“Sewajarnya keputusan besar yang akan mendatangkan kesan kewangan kepada perbelanjaan negara seperti ini dibentangkan di Dewan Rakyat terlebih dahulu, bukannya diputuskan mengikut kemahuan Perdana Menteri,”

statement azmin nampak sangat tension dan murung dengan tindakan najib itu kahkahkhah.. kononnya dapat MC depression jugak kahkahkah.. macam ni taktik pencacai PR rupanya kahkahkah gwa cabar pimpinan PR untuk mengambil ujian dipresi sebelum bertanding! kahkahkah pimpinan PR dilanda wabak depressi kahkahkah..

berbalik kepada isu tol, kenapa si azmin ni tak puas hati si najib tak bentangkan di dewan rakyat.. apa yang tak elok kalau dah di tolak birokrasi dan percepatkan apa yang baik untuk rakyat? kan bagus tu. peliklah azmin ni.. aku memang tak paham sikit dengan mood orang-orang gay ni.. hari-hari macam period. mood swing kata orang kahkahkah aku cadangkan azmin ambil MC la.. depress terok sangat dah kahkahkhah silap-silap anwar tak dapat bontot malam ni kahkahkah..

anwar   “can i fuck u today?”,     jawab azmin, “im not in the mood”

KAHKAHKAHKAH
“TOLAK PKR, TOLAK GAY, GAY IS NOT THE WAY”

“TAKE YOUR ASSES AND GO AWAY!”

January 29, 2011

“reformasi! penistrasi! penipu mc!” kahkahkah.. review sidang media akhbar PAS tentang isu mc

dr hatta, bendahari PAS pusat.. tak puas hati dengan geng sendiri kerana dipaksa menjawab soalan cepu cemas press conference. kahkahkah.. tipu je.

 

dipetik dari harakah, “tidak beretika: PAS kesal dokumen peribadi didedah”, click sini

Selain itu, Hatta turut membidas tindakan Timbalan Menteri Pelajaran Datuk Dr. Puad Zarkashi yang merestui tindakan sekolah berkenaan dan terus membuat kenyataan seolah-olah guru tersebut telah melakukan kesalahan tanpa usul periksa. – HARAKAH

WARGHHKAHAKAHKAHAKAH dia membidas? kahkahakah dah la bodoh macam lembu kahkahkah ingat macam je lembu, rupa-rupanya memang lembu kahkahkah boleh bidas-bidas ekor kahkahkah ini doktor hatta jenis doktor apa ni? kahkahkah sijil doktor terbang ka? kahkahkah lagi satu pelik, soalan cepu cemas dibagikan si bendahari pusat pulak yang menjawab soalan. kahkahkah pandai ketua penerangan/komunikasi pusat main tai-chi terkena pelepappp! atas muka si hatta. kahkahkah


selain Puad, PAS juga katanya terkejut dengan tindakan Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Rosnah Abd Rashid Shirlin yang mempertikaikan pegawai perubatan yang merawat dan mengeluarkan sijil cuti sakit kepada guru berkenaan. Menurutnya, Rosnah tidak berhak campurtangan dalam urusan kerja profesional doktor berkenaan.  – HARAKAH

KAHKAHKAHKAH yang si kes sekolah dan kementerian ni nak pulak salahkan timbalan menteri pelajaran. datang kes kredibiliti doktor dan penyalahgunaan mc pesakit, menteri dikatakan tak berhak campurtangan pulak? kahkahkah apa punya matematik la si hatta ni guna. kahkahkah konfom si hatta ambil sijil doktor di amazon, dalam hutan kahkahkah apply dengan beruk kahkahkah lembu belajar dengan beruk, ngam!kahkahkah

 

“Tindakan Timbalan Menteri ini sangatlah tidak profesional. Beliau wajar memohon maaf kepada guru berkenaan,” katanya lagi  – HARAKAH

KAHKAHKAH si menteri pulak kena mintak maap dengan si penyamun mc. dah la menyamun, bohong, tak mengaku, berlakon lebai alim kahkahkah alim-alim tibai mc pulak kahkahkah doktor hatta ni memang lawak la kahkahkah pandai spin kahkahkah diharap dia lagi jawab soal isu slip spm hari ini kahkahkah